Time Travel
mandarijn
What would you love to restore
in yourself and your life?

Regression Therapy

Opening & Allowing

Als je kiest voor Re´carnatietherapie, hoef je niet zonder meer te geloven in re´ncarnatie. Van belang is dat je OPENSTAAT voor wat zich aandient. Re´ncarnatietherapie is niet bedoeld als bewijs dat vorige levens bestaan. Het is bedoeld als middel om het doel te bereiken: de bron van blokkades opsporen, belemmerende patronen bewust maken, oude pijn en negatieve overtuigingen van toen loslaten en helen in het nu. Voor het resultaat maakt het niet uit of dat wat jij herbeleeft ook daadwerkelijk is gebeurd. Wat telt, is dat het JOUW waarheid is!


oliemeulen

Understanding WHY

Re´ncarnatietherapie is in de eerste plaats een inzichtgevende therapie. Zij gaat uit van een coninue cyclus van leven en dood. Na ieder leven sterft het lichaam, terwijl de ziel doorreist op haar weg naar voltooiing. Voltooiing door bewustwording, verwerking en integratie. Zo maakt de ziel zichzelf als het ware weer heel. Inzicht zorgt ervoor dat levenslessen worden geleerd. En wat Úcht is geleerd, hoeft niet meer te worden geleefd! Je kunt op vele vlakken inzicht verwerven. Inzicht in jouw levensthema biedt zicht op jouw les als ziel. Inzicht in pijnlijke ervaringen helpt je vicieuze cirkels voorgoed te doorbreken. Inzicht in motieven, van jouzelf Ún van anderen, helpt je op diep niveau te begrijpen en werkelijk te vergeven. Dus inzicht verheldert, lucht op en creŰert ruimte voor verandering!

Creating a foundation

Om de ontmoeting met oude pijn aan te kunnen, kan het nodig zijn eerst je draagkracht te vergroten. Dit doen we door verbinding te maken met een leven waarin jij GELUKKIG was. Een leven waarin jij vol in je KRACHT hebt gestaan. Jouw kracht wordt dan jouw anker. Jouw nieuwe stevige basis!

Releasing & Reconnecting

Re´ncarnatietherapie werkt noch met hypnose, noch met trance. Wat je simpelweg doet, is je volledig concentreren op alles dat IN jou gebeurt.
Zo ga je innerlijk op reis, terwijl je al je zintuigen gebruikt. Een reis waarbij je op zowel mentaal, emotioneel, fysiek als spiritueel niveau herbeleeft.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om je kindertijd, je geboorte, je prenatale periode, je conceptie, je incarnatie of vorige levens:
je kunt overal verbinding mee maken. Zo krijg je zicht op het grotere geheel. En laat je vicieuze cirkels voorgoed los!

Tarieven
Contact

© www.mijn-eigen-website.nl (design)